Kertünk-Portánk

Magyar fiú nyírta Európa legszebb gyepét

A verseny rendkívül kreatív győztese Czakó Erik lett.

Az Allett Nemzetközi Kreatív Gyepmintázó verseny győztese Czakó Erik lett, aki Cserép Gáborral kreálta meg a 888-as fűmintázatot, írja az esztergom.hu

Szeptember 26-án mutatta be a díjnyertes kreáció elkészítését a fiatalember barátja kertjében. A helyszínen, a Búbánatvölgyben adta át az Agrolánc Kft. marketing menedzsere a nagy értékű fűnyírógépet és a professzionális kiegészítőket a győztesnek.

Fotó: Facebook/Allett Gyepfenntartó Berendezések

Íme a győztes pályamunka

Fotó: Facebook/Allett Gyepfenntartó Berendezések

Bemutató keretében újra elkészítette a két fiatal a nyolcasokat, Romanek Etelka polgármesterasszony pedig ajándékcsomaggal köszönte meg a fiatalembereknek, hogy a város hírnevét öregbítették. Ugyanis most nyertek első ízben olyanok, akik nem a szigetországból, Angliából neveztek az onnan útjára indított kreatív gyepmintázási versenyen.

Ötvözni szerettem volna a köröket és a négyzeteket úgy, hogy mind a kettő látszódjon. Ez hihetetlenül bonyolult feladat, különösen a találkozási pontoknál, nekem 3 óráig tartott beállítani

– mondta el a 2019-es év gyepmintázó bajnoka, Czakó Erik.

Keith Smith, a 2018-as év győztes szerint idén nagyon kreatív pályázatok születtek, és a kivitelezés technikai színvonala is szokatlanul magas volt. A jövő évi nemzetközi győztest Czakó Erik választhatja majd ki.

Kiemelt kép: Fotó: Facebook/Allett Gyepfenntartó Berendezések

Hosszúhetényben vadvirágos rétek szegélyezik jövőre az utakat
Civil kezdeményezésre vadvirágmag-gyűjtésbe kezdtek.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik