Mozaik

Új arcokkal tér vissza a képernyőre a legismertebb magyar falu

facebook/a mi kis falunk
facebook/a mi kis falunk
A sorozat két fontos változással jelentkezik újra.

2021. szeptember 4-én dupla résszel debütált az egyik legnépszerűbb tv-sorozat, A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon, majd Pajkaszeg lakóinak humorral fűszerezett élete október 2-án, szombaton a 6. évad 6. epizódjával időlegesen eltűnt a képernyőről.

Az RTL Magyarország bejelentette, hogy március 19-én, szombaton a 6. évad 7. részével folytatódik a sorozat az RTL Klubon

– írta a SorozatWiki.

Kapcsolódó

A sorozat két fontos változással jelentkezik. Egyrészt későbbi időpontban, az eddigi 20 óra helyett 20.30-kor kerül a képernyőre, másrészt három korábbi szereplő helyett új arcokat láthatnak majd a nézők.

Az Erikát alakító Lovas Rozi, a Tecát megformáló Bata Éva és a Gyurit játszó Lengyel Tamás távozott a sorozatból. Helyükre olyan karakterek „bábui” kerültek, akik mostanában érkeztek a sorozatba vagy hangsúlyosabb szerepet kaptak.

A mi kis falunk új epizódjai a premier reggelétől megtekinthetőek lesznek az RTL Most+-on.

Egy kis előzetes

A folytatásban Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet.

 

Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez.

Kapcsolódó
Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik