A csücsür egy ősi magyar töltött tésztás étel, húsos derelye, amihez hasonlót számos ország konyhájában találhatunk, de a mindennapokban mégsem olyan elterjedt. Makón már egy fesztivál is népszerűsíti ezt az ételt.
A nagytételes eladásnál a korábbi 1200 forintos felvásárlási ár helyett 600 forintért veszik a mézet a Magyar Mézkiszerelők Egyesületének elnökségi tagja szerint.
Ez a különleges növény, latin nevén Chenopodium capitatum Észak-Amerika nagy részén őshonos, viszont már hazánkban is elérhető és nevelhető és nagyon sokféle ételhez használható.
Van egy szakács a videómegosztó oldalon, aki pont úgy főz, ahogy bárki szeretne: hétköznapi módon, ötletesen, sokoldalúanan, gazdaságosan és nagyon finomakat.
Láthatunk fegyverekből épített installációt az első világháborúból, óriáshóemberen fürdőgatyában ülő ifjakat, aluljáróban bulizó kubaiakat a 70-es évekből vagy 1990-ben egy pokolgép-graffitit egy Wartburgon.