Megválasztották a magyarok Szent István-napi kenyerét Adalékmentes, kovászos technológiával készült, de nagyüzemi technológiával is gyártható. Sokszínű Vidék 2017. 08. 11. 12:31 pékszövetség
10 dekás torta, mely minden gyümölccsel elkészíthető Garantáltan nagy kedvenc lesz, ráadásul annyira egyszerű, hogy képtelenség elrontani. Sokszínű Vidék 2017. 08. 09. 16:57 szilva
Használjuk okosan a bazsalikomot! 12+1 jó ötletet mutatunk Egy gyógynövény, ami többet tud, mint gondolnánk. Használjuk többször! Fekécs Edit 2017. 08. 09. 09:23 gyógynövény
Ilyen finom töltött paradicsomot még biztosan nem ettél Csodásan mutat, a gyerekek imádják, de a vendégeket is megkínálhatjuk vele, ha gyorsan szeretnénk összeállítani valami finomságot. Sokszínű Vidék 2017. 08. 08. 07:32 recept
Így készül az igazi piaci lángos Fokhagymásan, vastagon megkenve tejföllel - mennyei. Sokszínű Vidék 2017. 08. 05. 09:24 lángos
37 ehető virág, amit sokoldalúan használhatunk a konyhánkban Fedezzük fel a virágok sokszínűségét és kellemes ízvilágát, és használjuk bátran. Fekécs Edit 2017. 07. 30. 18:08 virágkonyha
Egy szuper egyszerű alaptészta, amiből változatos finomságokat készíthetünk Minden háziasszony álma: egy recept és sok-sok süti! Sokszínű Vidék 2017. 07. 24. 13:22 süti
Bográcsoljunk! Íme a gulyások legízesebb változatai A bográcsgulyás mindannyiunk kedvence! Bármikor jól jön egy kis csipetkével, vagy csak egy szelet puha kenyérrel, és csípős paprikával. Sokszínű Vidék 2017. 07. 22. 09:34 gulyás
Fedezzük fel újra a tejsavót, mutatjuk mihez használhatjuk Sokan nem tudják, de a tejsavó egy roppant értékes és széleskörűen felhasználható ajándéka a természetnek. Sokszínű Vidék 2017. 07. 21. 12:51 tej
Pikáns csábítás frissen reszelt tormával Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerűen varázslatos ízvilágú túrókrém. Sokszínű Vidék 2017. 07. 20. 09:16 torma
Vasárnapi ötlisztes kenyér élesztő nélkül A tetejét ne felejtsük el megszórni magokkal. Sokszínű Vidék 2017. 07. 16. 07:45 kenyér
Ezért büszkék a görögök a fenyőmézre Önmagában a fenyőt már az ókorban is alkalmazták gyógyításra. Sokszínű Vidék 2017. 07. 13. 18:51 gyógyhatás
Paradicsomos cukkini: krémes kedvencünk lesz Ha már kezd unalmassá válni a cukkini, akkor téliesítsük. Sokszínű Vidék 2017. 07. 13. 09:23 befőzés
Így főztek a régi időkben a palóc asszonyok A krumpli ezen a vidéken hamarabb megjelent a táplálkozásban mint az ország más tájain. Sokszínű Vidék 2017. 07. 12. 16:25 palóc
Hűsítő uborkatekercs fűszeres túróval Ízletes falat, akár pirítóssal is fogyaszthatjuk. Sokszínű Vidék 2017. 07. 11. 18:56 túró
Így savanyítják az erős paprikát orosz földön Szezonja van a befőzésnek, mutatunk egy különleges receptet. Sokszínű Vidék 2017. 07. 10. 11:31 savanyítás
A tökéletes főtt kukorica készítésének titkai Tények, praktikák és tévhitek a finom csemegézéshez. Sokszínű Vidék 2017. 07. 06. 18:35 kukorica
Mentsük el a nyár ízeit télre! Így készül a finom, rostos gyümölcslé Valódi gyümölcslé hígítatlanul. Télen is. Fekécs Edit 2017. 07. 03. 18:55 befőzés
Három grillezett burgonya recept, amit vétek lenne kihagyni A burgonya finom, a grillezésnek szezonja van. Miért ne kombinálnák őket? Sokszínű Vidék 2017. 06. 29. 16:42 recept
Letarolta az internetet a legpraktikusabb tortaszeletelési technika Időt, energiát és sok-sok mérgelődést spórolhatunk meg vele. Sokszínű Vidék 2017. 06. 27. 14:09 otthon készült
Kreatív konyha: tepsiben sült spagetti ellenállhatatlan öntettel spékelve Mikor egy ínyenc fogás az asztalra kerül és már a látványa is elragadó. Sokszínű Vidék 2017. 06. 26. 17:12 recept
Így készül tökből ananászbefőtt Akadnak még ritkaságok. Ez mindenképpen azok közé tartozik. Sokszínű Vidék 2017. 06. 24. 18:10 befőtt
Íme a legfinomabb levendulás limonádé és keksz, hogy szép legyen a nyár Hűsöljünk levendulás ízekkel! Sokszínű Vidék 2017. 06. 23. 07:53 recept
Kreatív konyha: rántott káposzta fokhagymás öntettel Kínálhatjuk tejföllel vagy tartármártással is. Sokszínű Vidék 2017. 06. 21. 17:57 recept
Ha tartasz a puffadástól, ilyen lencséből főzz újévi főzeléket Levesnek is kíváló, de még hamis bolognai szósz is készülhet belőle.
Ködös hajnalok krónikása a Bükk-vidék szerelmese A behavazott hegyek fenséges látványa magával ragadja a szemlélőt.
A madarak kedvenc elesége: madárkalács készítése lépésről lépésre A madárkalács nagyon kelendő csemege, amit nagyon sok madárvendégem fogyaszt.