Tök jó! Sülve, főve és nyersen is egészséges Régen úgy tartották, hogy a sütőtök akkor jó, ha megcsípte a dér. Ma ez másképp van: szeptembertől szezonját írjuk, és télen is van még belőle. Sokszínű Vidék 2016. 09. 01. 12:24 sütőtök
Az idei év nagy slágere lesz a kézzel kötött térdzokni Ha eddig nem szerettük, most garantáltan kedvencünk lesz a zokni. Sokszínű Vidék 2016. 08. 31. 18:47 divat
Békéscsabán készül az ország legjobb lángosa A tészta hosszas kísérletezés eredménye. Sokszínű Vidék 2016. 08. 29. 09:08 békéscsaba
Süt, főz és és nyársal a grillező mozdony Kimondottan egyedi, mutatós és praktikus. Sokszínű Vidék 2016. 08. 28. 08:11 ryazan
Nem egyszerű mulatság az országtorta receptje Ebben minden grammnak és hozzávalónak jelentősége van. Sokszínű Vidék 2016. 08. 27. 11:36 recept
Padlizsánpizza, a nyári receptek receptje A pizzafajta, amiből bármennyit elfogyaszthatsz úgy, hogy egy dekát sem hízol. Sokszínű Vidék 2016. 08. 25. 09:29 recept
Látványnak sem utolsó az igazi őrségi tökös-mákos rétes készítése Akárhogyan és akárhányszor nézzük a videót, ez igazi tudomány. Sokszínű Vidék 2016. 08. 24. 13:50 videó
Így készül az eredeti káposztás paszuly Beregben A tájegység jellegzetes étele nem diétázóknak való. Sokszínű Vidék 2016. 08. 23. 15:50 bereg
12 lépésben készül el a különös ízvilágú bodzalekvár Tavasszal a virágjából készültek finom szörpök, most a termésének van szezonja. Sokszínű Vidék 2016. 08. 22. 17:24 vitaminbomba
Paradicsomos salsa, ami garantáltan életerővel ajándékoz Ezek után bátran kijelenthetjük: paradicsomot mindenki asztalára. Sokszínű Vidék 2016. 08. 21. 09:26 vitamin
Ezekben a cukrászdákban kóstolhatod meg az Ország Tortáját A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete összeszedte, mely cukrászdák jelentkeztek az országtorta árusítására. Sokszínű Vidék 2016. 08. 18. 18:30 országtorta
Szilvalekváros derelyék Göcsejtől Szatmárig Ahány ház, annyi szokás: így különböznek a tájegységek receptjei. Sokszínű Vidék 2016. 08. 18. 14:39 szilvalekvár
Cukkini hajó, a nyár slágerreceptje Évről évre szerelembe esünk a cukkinivel, és mindig csak egy perc kell hozzá. Sokszínű Vidék 2016. 08. 17. 08:01 recept
Magyar csoki a világ legjobbjai között Ötfűszeres bonbonjuk a saját kategóriájában az idei év legmagasabb elismerését nyerte el. Sokszínű Vidék 2016. 08. 16. 13:12 Sweetic csokoládé manufaktúra
Ételszobrászat mesterfokon – Egyre népszerűbb a gyümölcsfaragás Kettős funkciójuk van az alkotásoknak: gyönyörű látványt nyújtanak és ehetőek. Sokszínű Vidék 2016. 08. 15. 09:28 ételszobrászat
Igazi különlegesség a bundázott, pörkölttel töltött paprika Így készítjük A ½ kilónyi húst ujjpercnyi vagy akár apróbb darabokra is vágjuk, majd főzzünk belőle nagyon rövid lével pörköltet ki-ki a saját Koós Rita 2016. 08. 13. 12:39 recept
Csodamasina kerti sütögetéshez - Íme a hordozható cserépsütő A szerkezetnek ételek tekintetében csak a képzelet szab határt. Sokszínű Vidék 2016. 08. 13. 07:36 kuszkuszman
Már kóstolható az ország második legjobb tortája A Zuzorka alig maradt le az 2016-os országtorta győztesétől, az Őrség zöld aranyától. Vaskor István 2016. 08. 12. 09:18 zuzorka
83 évesen is dolgozik, fából készíti páratlan mini modelljeit Az emberek ma már nem csupán festészetben, rajzolásban, építésben, zenélésben csillogtatják meg művészi vénájukat, hanem különbnél különb, soha nem Sokszínű Vidék 2016. 08. 11. 18:36 mini-modell
Ételízesítő, melyben az ízfokozót a természet adja Üvegbe zárva tökéletes házi vegeta az őszi-téli hónapokra. Sokszínű Vidék 2016. 08. 11. 15:34 ételízesitő
Ismerd meg a kalocsai hímzés motívumait és jelentésüket A kalocsai szállások női lakossága bérmunkában varrta a hímeket már a 19. század végén is. Főleg a környező vidék városai és a nagyobb települések Sokszínű Vidék 2016. 08. 09. 09:35 kalocsai hímzés
A hagyományos szatmár-beregi szilvalekvár titka A térségben a nyár végének közeledtével minden faluban érezni lehet a rotyogó szilvalekvár kellemes illatát. Sokszínű Vidék 2016. 08. 08. 09:09 rézüst
Tárt karokkal várják az Őrség zöld aranyát Szalafőn Szalafőn ugyanúgy örültek a 2016-os országtorta győztesének, mint Salgótarjánban, a tortát készítő cukrász lakóhelyén. Vaskor István 2016. 08. 07. 16:56 szó gellért
Behűtve az igazi: sós és édes sárgadinnyés receptek Ha eddig csak desszertként fogyasztottad, eljött az ideje változtatni a sárgadinnyéről alkotott elképzeléseiden. Sokszínű Vidék 2016. 08. 07. 11:36 sajt
Videó: Szigligetnél karácsonyfát állítottak a Balatonban Az újévi csobbanók hozzák majd ki a fenyőt. Sokszínű Vidék
50 ezer forint értékű és odúlakó az év rovara Hazánkban ritka, mert odvasodó fákból is egyre kevesebb van az erdeinkben. Sokszínű Vidék
Fotókon a hazánkban telelő kerti madárvendégek Télen számos olyan madárfaj érkezik hozzánk, amelyekkel az év többi részében nem igazán találkozhatunk. Miskolczi Timea Panny
Hatalamas, ezüstérmes süllőt fogtak a Ráckevei-Soroksári Dunán Ez volt idén a második legnagyobb példány. Sokszínű Vidék