MVK Zrt./Facebook
Virágzó vidékünk

Újra Európa legszebbje lehet a miskolci adventi villamos

Lesz-e győztes ötödször is a miskolci villamos?

Ötödik alkalommal hirdette meg az MHD86 nevű cseh portál nemzetközi versenyét, amiben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt négy évben egymás után a miskolci villamos győzött a megmérettetésen, a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. és Miskolc város legnagyobb örömére, írja a minap.hu.

Kapcsolódó
Ez a világ egyik legszebb karácsonyi botanikus kertje
Nem véletlen a hatalmas látogatói létszám.

Az idei szavazáson 24 város villamosa versenyez az Európa legszebb adventi villamosa címért, többek között Zürich, Prága, Pilsen, Eszék, Budapest, Brno, Krakkó és természetesen Miskolc is.

Egyes városokban először díszítettek villamost, máshol a világjárvány kapcsán idén nem indultak el a karácsonyi villamosok. 

Szavazni ITT lehet, az oldal alján a nekünk tetsző villamost kell bejelölni, ezután – a korábbi évekkel ellentétben – e-mail címet szükséges megadni, valamint, hogy feliratkozunk-e az oldal hírlevelére (ano=igen, ne=nem). Végezetül a „Hlasujte” (Küldés) gombra kattintva szavazhatunk.

MVK Zrt./Facebook

Az elmúlt évektől eltérően a cseh portál ez alkalommal nem mutatja meg a szavazatok aktuális állását, csak a végeredményt fogják közzétenni.

Lesz-e győztes ötödször is a miskolci villamos?

Kapcsolódó
Közösségi összefogással mentenék meg Pécs utolsó villamosát
Ha sikerrel járnak, akkor egy újabb projekt keretében járható lehet az 1960-ban felszámolt teljes pécsi villamosszakasz – virtuálisan.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik