Milyen a jó húsvéti sonka? Hagyományos vagy pácolt, gyors pácolt? Segítünk néhány tanáccsal. Sokszínű Vidék 2016. 03. 12. 13:00 hagyományos
Tegyük illatossá levendulás keksszel a húsvéti asztalt Eddig is tudtuk, hogy sok mindenre használható a levendula. Ezúttal egy kényeztető édesség receptjét mutatjuk. Sokszínű Vidék 2016. 03. 11. 13:00 vidék
A böjtök királynője a mézédes csíramálé A böjti időszak legkedveltebb és legegészségesebb étele. Sokszínű Vidék 2016. 03. 10. 14:12 méz
11 elbűvölően kreatív ötlet tojásdíszítéshez Ötletek, amiből biztos, hogy szívesen valósítunk meg néhányat. Sokszínű Vidék 2016. 03. 09. 19:24 tojás
6 sonkás különlegesség a húsvéti asztalra A nagyböjt befejeztével jöhet majd a kulináris élvezetek egész sora, melyekre már most készülhetünk. Sokszínű Vidék 2016. 03. 05. 09:28 recept
Olyan húsvéti tojást készített az ország nyuszija, mint soha senki A műremek értékét 600 ezer forintra becsülik. Sokszínű Vidék 2016. 03. 04. 09:18 tojás
Egy virág, ami a világ számos részén a diéta része Íme a jóságos hibiszkusz. Ha még nem ittatok ma, akkor érdemes. Fekécs Edit 2016. 03. 02. 17:44 tea
Mesteri szakács ajánlásával: csirkemelles tarja camembert sajttal borítva, sült almával Egy recept, ami bizonyítja, hogy a csirkemellet is pikánssá tehetjük. Koós Rita 2016. 03. 01. 17:33 alma
Foglaljon helyet Palócföldön, és válasszon egy finom menüt nálunk Ha pedig most nincs ideje bekopogtatni egy házias ízeket kínáló kifőzdébe, készítse el otthon. Sokszínű Vidék 2016. 02. 29. 08:08 menü
A titkos összetevő, ami ezerszer ízletesebbé teszi a tortát A csokis desszerteknél kötelezően ajánlott használni. Sokszínű Vidék 2016. 02. 28. 18:05 recept
20 perc alatt elkészül a csábítóan finom karamellkrém Az égetett cukor több desszertnek is nélkülözhetetlen eleme, mint ahogyan a belőle készült karamellé is. Sokszínű Vidék 2016. 02. 26. 15:23 süti
2016 a bab, a borsó és a lencse éve – Fogyasszunk belőlük bőséggel Tápláló magvak a fenntartható jövőért: ez az akció szlogenje. Sokszínű Vidék 2016. 02. 25. 07:42 2016
Ha nincs időd kenyeret sütni, készítsd el a legfinomabb házi kiflit A legfinomabb, ropogós kifli és a ráadásként egy sonkával töltött változat ínyenceknek. Sokszínű Vidék 2016. 02. 23. 07:51 köménymag
Ennél ízletesebb spagettit egy receptkönyvben sem találsz Pofonegyszerű elkészíteni, de mégsem a már unalmas milánói vagy sajtos-tejfölös tészta. Sokszínű Vidék 2016. 02. 22. 14:23 spagetti
Csábító krumplitorony, ami ráadásként ellenállhatatlanul finom Ezt a burgonyachipset biztos, hogy sokszor kérni fogja a család. Újra és újra! Sokszínű Vidék 2016. 02. 21. 09:56 fokhagyma
Füstölt halat ennél? Készíts házilag halfüstölőt! A horgászok nagyobbik része nem csak fogni, hanem enni is szereti a halat, füstölt változatban különösen. Sokszínű Vidék 2016. 02. 20. 11:57 vidék
Macskanadrágot is szívesen készít a gasztroblogger egyetemi oktató Kétgyermekes édesanya, aki a főzést nem tekinti munkának. A csíkszeredai György Ottilia fantasztikus ízei nagyon népszerűek, olvasói kedvelik főztjeit. Sokszínű Vidék 2016. 02. 20. 08:48 gasztroblogger
Elbűvölőek a pozsgás növényekből készült ékszerek Hordható virágtartókról már hallottunk, de az amerikai Susan McLeary most egy lépéssel tovább ment. Sokszínű Vidék 2016. 02. 19. 09:46 vidék
Meríts a természetből! Itt a méregtelenítés 2 nagyágyúja Ha még nem hallottatok a "sepregető" salátáról és a szbitenyről, akkor itt az ideje. Sokszínű Vidék 2016. 02. 18. 12:08 tea
Mutasd meg a szereteted rózsás-almás sütivel Mert a szív, az alma és a rózsa soha nem megy ki a divatból. Sokszínű Vidék 2016. 02. 14. 11:16 alma
Kreatív koktélok jégbe zárt gyógynövényekkel Búcsúztassuk el a telet fűszeres koktélcsodákkal! Sokszínű Vidék 2016. 02. 12. 11:37 tea
Túrótorta sütés és tojás nélkül Hihetetlenül finom és pillanatok alatt készen van. Sokszínű Vidék 2016. 02. 11. 18:10 vanília
Megtaláltuk minden idők legötletesebb Valentin-napi reggelijét Ne keress tovább, ennél jobbat úgysem találsz. Sokszínű Vidék 2016. 02. 10. 07:47 recept
Toszkánából sosem elég - Tegyünk belőle a család asztalára A toszkán bableves különlegessége, hogy két féle babból készül és paradicsommal van ízesítve. Sokszínű Vidék 2016. 02. 09. 16:58 toszkána
3 fotó Védőoltást kapott a Tiszafüreden lefoglalt tigriskölyök Az állat eredete ismeretlen, és nagy valószínűséggel „különböző alfajok hibridje”.
Fuldokoltak a halak Balatonaligán, a gyors beavatkozás mentette meg őket A jelenség pontos oka nem ismert.
Mikuláskor is cukiságbombák voltak az esztergomi kórház újszülött babái Szoptatós párnák, karácsonyi huzatok, Mikulás sapkák érkeztek a szülészeti osztályra.