Ezek a legjobb nyári fogások cukkiniből A nagy melegben mit is ajánlhatnánk mást ebédre vagy vacsorára, mint könnyű cukkinis finomságokat. Sokszínű Vidék 2016. 06. 27. 11:41 cukkini
Íme a nagyi tartósítószer nélküli, tökéletes savanyítólé receptje Milliónyi savanyítási tippet és tartósítási technikát találunk a világhálón, a mostaniból azonban csak ez az egy van. Sokszínű Vidék 2016. 06. 26. 16:45 recept
Gyümölcsös desszertek - Ahol az áfonyás tej a legnépszerűbb 40 ehető bogyósból mintegy 20 féle nagyon gyakori az országban, és sokan szedik is. Sokszínű Vidék 2016. 06. 25. 15:59 áfonya
A tejsavó több, mint aminek látszik - Te mit tudsz róla? Tudtátok, hogy a tej egyik legértékesebb része? Sokszínű Vidék 2016. 06. 24. 08:05 sajt
Ahogyan nagyszüleink készítették: málnaszörp és málnahab Ezekkel a receptekkel szép és ízes lesz a nyár. Fekécs Edit 2016. 06. 23. 09:43 sütemény
Rajongásig szeretni fogjátok ezt a gyümölcs-snacket Ha kipróbáljátok, egész nyáron ezt csipegetnétek! Fekécs Edit 2016. 06. 22. 13:36 gyümölcs otthon készült
Öltöztesd fel a régi hűtőt, és készíts belőle kerti fridzsidert Ennél olcsóbb kültéri megoldást nem találsz. Sokszínű Vidék 2016. 06. 17. 10:03 grillezés
Tikpalota, a vesszőből fonott, önjáró fűnyíró Egyelőre teszt üzemmódban működik, és bevált. Sokszínű Vidék 2016. 06. 13. 18:11 tyúk
Izgalmas párosításokkal teheted különlegessé a nyár italait Mert a változatosság gyönyörködtet..., és finom is. Fekécs Edit 2016. 06. 13. 09:24 ital
A jó kovászos uborka nem titkolózik Kérdés, hogy van-e titka a jó koviubinak? Sokszínű Vidék 2016. 06. 11. 08:06 otthon készült
Vörösboros cseresznyelekvár, ha valami különösre vágysz Már a neve is csábító, hát még az íze! Próbáljátok ki! Sokszínű Vidék 2016. 06. 09. 09:40 cseresznye
A fűszerek és gyógynövények tartósításának praktikái Ha télen is hasznosítani szeretnénk kertünk ízeit, egy-két jó tanács talán jól jöhet. Fekécs Edit 2016. 06. 07. 08:19 gyógynövény
Készíts saját fűszerkockát, szeretni fogja az egész család Kezdő háziasszonyok egyik legnagyobb sikerélménye lehet. Hajrá! Fekécs Edit 2016. 06. 04. 15:15 fűszerkocka
Így tegyük el télire a borsót praktikusan, okosan Napjainkban a leggyakoribb eltevési mód a fagyasztás, s bár ez a legegyszerűbb tárolási szokás, közel sem a legolcsóbb. Létezik azonban két olyan Sokszínű Vidék 2016. 06. 03. 09:35 borsó
A legcsábítóbb smoothie az epres mámor Ez az ital a klasszikus ízek netovábbja. Kár lenne kihagyni! Sokszínű Vidék 2016. 06. 01. 09:20 epres smoothie
Ismerd meg a karmelita vizet, titkos összetevői életerővel ajándékoznak A kolostori patika része volt, miért ne lehetne nálunk is? Fekécs Edit 2016. 05. 31. 11:45 gyógynövény
Markáns ízvilág valódi alapanyagból - Így készül a kedvenc mexikói chilis bab Zacskós alap nélkül az igazi. Így készítsd te is! Sokszínű Vidék 2016. 05. 30. 16:20 otthon készült
A legjobb dolog, ami az eperrel történhet Jótékony hatása, hogy nem kell utána mosogatni. Sokszínű Vidék 2016. 05. 30. 09:44 recept
Zöld dió befőtt tartósítószer nélkül - Ebbe mindenki beleszeret Mennyei íz, liba- és kacsacombbal egyenesen királyi falat. Sokszínű Vidék 2016. 05. 29. 17:35 dió
Ezt a káposztasalátát az öntet varázsolja utánozhatatlanná Egyet mondhatunk: amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el is fogy. Sokszínű Vidék 2016. 05. 26. 10:01 káposztasaláta
Kertünk legszebb dísze lehet a gyönyörű növénylabda Ha egyszerűen elkészíthető igen mutatós darabot szeretnél a kertedbe, akkor ezt válaszd! Sokszínű Vidék 2016. 05. 25. 09:25 otthon készült
Mindent visz a nagyi sütőben készült bodzafánkja Ez nem farsangi. Májusi és szigorúan virágos. Sokszínű Vidék 2016. 05. 23. 17:04 bodza
Évekig eláll a nyersen készített eperszörp Nem kell főzni, egyszerűen elkészíthető, és olyan, mintha frissen szedtük volna. Sokszínű Vidék 2016. 05. 22. 09:12 epersazörp
A tojáslikőr titka: miért éppen ünnepekkor kerül elő ez a krémes ital? Az ital, ami nélkül sokaknál nincs karácsony.
Tamás előestéjén férfi alsóneműt rejtettek a párnájuk alá a lányok Cikkünkből az is kiderül, hogy miért.
Nem mindegy, milyen színű banánt eszünk: így változik a tápértéke Nincs univerzálisan legjobb banán, sokkal inkább az számít, éppen milyen támogatásra van szüksége a szervezetünknek.
Intelligens és kreatív: ritka papagáj érkezett Szegedre A faj létszáma egyre csökken, ma már mindössze 3300 egyede él vadon.