Zöldségekből és gyümölcsökből faragta ki a koronázási ékszereket Az elmúlt években remekművek sokasága kápráztatta el a zsűrit. Sokszínű Vidék 2016. 04. 05. 08:26 szobrász
Magyarország tortája 2016: fotókon a tíz jelölt Már most látszik, hogy nehéz dolga lesz a zsűrinek. Sokszínű Vidék 2016. 04. 02. 18:20 torta
Nemcsak lakásdísznek, hanem tűzhelynek is kiváló a kólás doboz Sokan gyűjtik, mások valami egészen furfangos módját keresik a hasznosításának. Sokszínű Vidék 2016. 04. 01. 12:51 kólás doboz
Étlap határok nélkül – Kóstoljuk meg a nagyvilág ízeit Egy kis változatosság kimondottan feldobja a konyhai repertoárt. Sokszínű Vidék 2016. 03. 29. 09:27 recept
Megunhatatlanul finom: régimódi diótorta Könnyed piskóta és sok-sok diós krém, mennyei íz! Sokszínű Vidék 2016. 03. 25. 14:12 torta
6 tojásos receptkülönlegesség a húsvéti asztalra A sonka mellett a főtt tojás a hagyományos húsvéti ételek egyike, most azonban különleges tojásos recepteket mutatunk. Mindegyik egyszerűen és gyorsan Sokszínű Vidék 2016. 03. 23. 10:26 tojás
Grillezett zöldségekkel göngyölt harcsafilé, polentával és kapormártással Itt a grill-szezon, kezdjünk neki az újdonságoknak, varázsoljunk ínyenc falatokat az asztalra! Koós Rita 2016. 03. 22. 13:18 kapor
Így készíts a természet színeivel gyönyörű húsvéti tojást Ételfesték helyett bámulatos színkavalkád a természet erejével. Fekécs Edit 2016. 03. 22. 08:46 ünnep
Így főzhetjük a legfinomabb húsvéti sonkát Ha már sikerült finom sonkát vásárolni, akkor ne rontsuk el a főzéssel. Sokszínű Vidék 2016. 03. 21. 16:41 ünnep
Nagyanyáink sárga túrója a húsvét lelke Az ország észak-keleti csücskében a sárga túró éppen annyira a húsvéti menüsor része, mint a kalács vagy a sonka. Sokszínű Vidék 2016. 03. 20. 17:33 recept
A 3 legegyszerűbben elkészíthető természetes illatosító Varázsoljunk természetes illatot otthonunkba, készítsük el kedvencünket! Fekécs Edit 2016. 03. 20. 09:24 levendula
Halványíts gyermekláncfüvet, és készíts belőle ízletes salátákat Hamarosan itt a salátaszezon, ám a természet kínálatával élve korábban is ehetünk finom salátát. Sokszínű Vidék 2016. 03. 17. 16:46 gyógynövény
Sütés nélkül is készülhet mennyei finomság, például az Eckler süti Ha létezik süti, ami sütés nélkül is rabul ejti a szíveket, akkor ez biztos, hogy az lesz. Sokszínű Vidék 2016. 03. 14. 09:19 tejszín
Turbózzuk fel növényeinket ezzel a koktéllal Készítsük el, boldog növényeket kapunk cserébe! Sokszínű Vidék 2016. 03. 13. 09:48 otthon készült
Milyen a jó húsvéti sonka? Hagyományos vagy pácolt, gyors pácolt? Segítünk néhány tanáccsal. Sokszínű Vidék 2016. 03. 12. 13:00 sonka
Tegyük illatossá levendulás keksszel a húsvéti asztalt Eddig is tudtuk, hogy sok mindenre használható a levendula. Ezúttal egy kényeztető édesség receptjét mutatjuk. Sokszínű Vidék 2016. 03. 11. 13:00 vidék
A böjtök királynője a mézédes csíramálé A böjti időszak legkedveltebb és legegészségesebb étele. Sokszínű Vidék 2016. 03. 10. 14:12 méz
11 elbűvölően kreatív ötlet tojásdíszítéshez Ötletek, amiből biztos, hogy szívesen valósítunk meg néhányat. Sokszínű Vidék 2016. 03. 09. 19:24 tojás
6 sonkás különlegesség a húsvéti asztalra A nagyböjt befejeztével jöhet majd a kulináris élvezetek egész sora, melyekre már most készülhetünk. Sokszínű Vidék 2016. 03. 05. 09:28 recept
Olyan húsvéti tojást készített az ország nyuszija, mint soha senki A műremek értékét 600 ezer forintra becsülik. Sokszínű Vidék 2016. 03. 04. 09:18 tojás
Egy virág, ami a világ számos részén a diéta része Íme a jóságos hibiszkusz. Ha még nem ittatok ma, akkor érdemes. Fekécs Edit 2016. 03. 02. 17:44 tea
Mesteri szakács ajánlásával: csirkemelles tarja camembert sajttal borítva, sült almával Egy recept, ami bizonyítja, hogy a csirkemellet is pikánssá tehetjük. Koós Rita 2016. 03. 01. 17:33 alma
Foglaljon helyet Palócföldön, és válasszon egy finom menüt nálunk Ha pedig most nincs ideje bekopogtatni egy házias ízeket kínáló kifőzdébe, készítse el otthon. Sokszínű Vidék 2016. 02. 29. 08:08 palóc
A titkos összetevő, ami ezerszer ízletesebbé teszi a tortát A csokis desszerteknél kötelezően ajánlott használni. Sokszínű Vidék 2016. 02. 28. 18:05 recept
Így lesz dúsan virágzó az ünnepekben a karácsonyi kaktusz Ismerjük meg ennek a lenyűgöző növénynek az igényeit, így a virág a karácsonyi ünnepekben a legszebb pompájában díszítheti az otthonunkat.
Saját készítésű dekorációk a meghitt karácsonyi hangulatért Gyújtsunk illatgyertyát, kapcsoljuk be az ünnepi fényeket és lássunk neki az ünnepi díszek elkészítésének.
Ellepték a kézművesek Somoskő várának környékét December 15-én, Advent harmadik vasárnapján immár hetedik alkalommal adott helyet Somoskő ennek a jeles, és nagyon sok embert megmozgató programnak.
Bodzaszó: a furulyát az ember Istentől kapta, a hangszer választja ki magának a használóját "A hagyományt nem kell őrizni, hiszen nem rab. A hagyományt nem kell ápolni, hiszen nem beteg. A hagyományt megélni kell, együtt létezni vele, és törekedni arra, hogy ez az érték ne kopjon ki az emberekből."