Loukoumades, a kényeztető fánk Ezt legalább egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia! Sokszínű Vidék 2016. 09. 12. 09:30 méz
Így tarthatod órákig frissen az almaszeleteket A kulcs a befőttes gumi. Sokszínű Vidék 2016. 09. 09. 18:32 alma
15 elbűvölő, raklapból készült konyhabútor Konyhában is zseniálisan mutatnak. Sokszínű Vidék 2016. 09. 09. 17:16 konyha
Földi mennyországba repít az édesburgonya vaj Mindössze néhány hozzávaló teszi olyan ízletessé, hogy az ősz kedvence lesz a családodban. Sokszínű Vidék 2016. 09. 08. 10:49 recept
Tök jó! Sülve, főve és nyersen is egészséges Régen úgy tartották, hogy a sütőtök akkor jó, ha megcsípte a dér. Ma ez másképp van: szeptembertől szezonját írjuk, és télen is van még belőle. Sokszínű Vidék 2016. 09. 01. 12:24 sütőtök
Az idei év nagy slágere lesz a kézzel kötött térdzokni Ha eddig nem szerettük, most garantáltan kedvencünk lesz a zokni. Sokszínű Vidék 2016. 08. 31. 18:47 divat
Békéscsabán készül az ország legjobb lángosa A tészta hosszas kísérletezés eredménye. Sokszínű Vidék 2016. 08. 29. 09:08 békéscsaba
Süt, főz és és nyársal a grillező mozdony Kimondottan egyedi, mutatós és praktikus. Sokszínű Vidék 2016. 08. 28. 08:11 orosz
Nem egyszerű mulatság az országtorta receptje Ebben minden grammnak és hozzávalónak jelentősége van. Sokszínű Vidék 2016. 08. 27. 11:36 recept
Padlizsánpizza, a nyári receptek receptje A pizzafajta, amiből bármennyit elfogyaszthatsz úgy, hogy egy dekát sem hízol. Sokszínű Vidék 2016. 08. 25. 09:29 recept
Látványnak sem utolsó az igazi őrségi tökös-mákos rétes készítése Akárhogyan és akárhányszor nézzük a videót, ez igazi tudomány. Sokszínű Vidék 2016. 08. 24. 13:50 videó
Így készül az eredeti káposztás paszuly Beregben A tájegység jellegzetes étele nem diétázóknak való. Sokszínű Vidék 2016. 08. 23. 15:50 bereg
12 lépésben készül el a különös ízvilágú bodzalekvár Tavasszal a virágjából készültek finom szörpök, most a termésének van szezonja. Sokszínű Vidék 2016. 08. 22. 17:24 vitaminbomba
Paradicsomos salsa, ami garantáltan életerővel ajándékoz Ezek után bátran kijelenthetjük: paradicsomot mindenki asztalára. Sokszínű Vidék 2016. 08. 21. 09:26 vitamin
Ezekben a cukrászdákban kóstolhatod meg az Ország Tortáját A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete összeszedte, mely cukrászdák jelentkeztek az országtorta árusítására. Sokszínű Vidék 2016. 08. 18. 18:30 országtorta
Szilvalekváros derelyék Göcsejtől Szatmárig Ahány ház, annyi szokás: így különböznek a tájegységek receptjei. Sokszínű Vidék 2016. 08. 18. 14:39 noszvaj
Cukkini hajó, a nyár slágerreceptje Évről évre szerelembe esünk a cukkinivel, és mindig csak egy perc kell hozzá. Sokszínű Vidék 2016. 08. 17. 08:01 recept
Magyar csoki a világ legjobbjai között Ötfűszeres bonbonjuk a saját kategóriájában az idei év legmagasabb elismerését nyerte el. Sokszínű Vidék 2016. 08. 16. 13:12 Sweetic csokoládé manufaktúra
Ételszobrászat mesterfokon – Egyre népszerűbb a gyümölcsfaragás Kettős funkciójuk van az alkotásoknak: gyönyörű látványt nyújtanak és ehetőek. Sokszínű Vidék 2016. 08. 15. 09:28 thaiföld
Igazi különlegesség a bundázott, pörkölttel töltött paprika Így készítjük A ½ kilónyi húst ujjpercnyi vagy akár apróbb darabokra is vágjuk, majd főzzünk belőle nagyon rövid lével pörköltet ki-ki a saját Koós Rita 2016. 08. 13. 12:39 recept
Csodamasina kerti sütögetéshez - Íme a hordozható cserépsütő A szerkezetnek ételek tekintetében csak a képzelet szab határt. Sokszínű Vidék 2016. 08. 13. 07:36 kuszkuszman
Már kóstolható az ország második legjobb tortája A Zuzorka alig maradt le az 2016-os országtorta győztesétől, az Őrség zöld aranyától. Vaskor István 2016. 08. 12. 09:18 zuzorka
83 évesen is dolgozik, fából készíti páratlan mini modelljeit Az emberek ma már nem csupán festészetben, rajzolásban, építésben, zenélésben csillogtatják meg művészi vénájukat, hanem különbnél különb, soha nem Sokszínű Vidék 2016. 08. 11. 18:36 fa
Ételízesítő, melyben az ízfokozót a természet adja Üvegbe zárva tökéletes házi vegeta az őszi-téli hónapokra. Sokszínű Vidék 2016. 08. 11. 15:34 ételízesitő
Pillanatok alatt elkészül a mennyei ízű, puha mézeskalács Sütés után, persze miután kihűlt, rögtön fogyasztható, nem kell napokat várni, hogy a tészta megpuhuljon.
Éveken át otthonunk dísze lehet a mikulásvirág Sokak számára „egyszer használatos” növényként ismert, pedig megfelelő gondozással éveken át otthonunk dísze maradhat.
Nils Holgerson újratöltve: vadludak szárnyalása a tatai égbolton Káprázatos fotókon örökítették meg a vadludak repülését.
Vadasgomba: az egyik legfinomabb vegán karácsonyi fogás Akár erdei gombából is készíthető, hiszen vannak télen is gyűjthető kalaposok.